S čím naše delikatesy kombinovat, naše doporučení...
Níže uvádíme doporučení, k čemu se dle nás jednotlivé hočice, dipy a omáčky hodé. Nikde však není psáné, že nemůžete experimentovat a zkoušet. Dobrou chuť.

Klementínková hořčice
Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Složení: klementinky (mandarinky), cukr, glukózový sirup, himálajská sůl, jablečný ocet (nepasterizovaný), hořčičné semínka, hořčičný olej, kyselina citrónová, pektin.
Objem sklenice: 100 ml nebo 200 ml
Energie | 830 kJ / 198 kcal |
---|---|
Tuky | 1 g |
Z toho nasyc. mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 45 g |
z toho cukry | 34 g |
Nadpis | Bílkoviny...... 1.2 g |
Sůl | 0.43 g |




Klementínková hořčice
Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Složení: klementinky (mandarinky), cukr, glukózový
sirup, himálajská sůl, jablečný ocet (nepaste- rizovaný), hořčičné semínka, hořčičný olej, kyselina citrónová, pektin.
Objem sklenice: 100 ml nebo 200 ml
Energie | 830 kJ / 198 kcal |
---|---|
Tuky | 1 g |
Z toho nasyc. mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 45 g |
z toho cukry | 34 g |
Nadpis | Bílkoviny...... 1.2 g |
Sůl | 0.43 g |

Klementínková hořčice
Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Složení: klementinky (mandarinky), cukr, glukózový
sirup, himálajská sůl, jablečný ocet (nepaste- rizovaný), hořčičné semínka, hořčičný olej, kyselina citrónová, pektin.
Objem sklenice: 100 ml nebo 200 ml
Výživové údaje na 100 g:
Dip z pečených paprik
Ostrý dip doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.


Cibulový barbecue relish
Sladkokyselý relish doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Švestková hořčice
Tuto sladkou, lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.


Meruňková hořčice
Sladkost a lehká pikantnost této pochoutky se náramně hodí k ... Doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Kdoulová pasta
Tuto sladkou delikatesu doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
