S čím naše delikatesy kombinovat, naše doporučení...

Níže uvádíme doporučení, k čemu se dle nás jednotlivé hočice, dipy a omáčky hodé. Nikde však není psáné, že nemůžete experimentovat a zkoušet. Dobrou chuť.

Klementínková hořčice

Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Složení: klementinky (mandarinky), cukr, glukózový sirup, himálajská sůl, jablečný ocet (nepasterizovaný), hořčičné semínka, hořčičný olej, kyselina citrónová, pektin.

Objem sklenice: 100 ml nebo 200 ml

Energie830 kJ / 198 kcal
Tuky1 g
Z toho nasyc. mastné kyseliny0 g
Sacharidy45 g
z toho cukry34 g
Nadpis Bílkoviny...... 1.2 g
Sůl0.43 g

Klementínková hořčice

Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Složení: klementinky (mandarinky), cukr, glukózový
sirup, himálajská sůl, jablečný ocet (nepaste- rizovaný), hořčičné semínka, hořčičný olej, kyselina citrónová, pektin.

Objem sklenice: 100 ml nebo 200 ml

Energie830 kJ / 198 kcal
Tuky1 g
Z toho nasyc. mastné kyseliny0 g
Sacharidy45 g
z toho cukry34 g
Nadpis Bílkoviny...... 1.2 g
Sůl0.43 g

Klementínková hořčice

Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Složení: klementinky (mandarinky), cukr, glukózový
sirup, himálajská sůl, jablečný ocet (nepaste- rizovaný), hořčičné semínka, hořčičný olej, kyselina citrónová, pektin.

Objem sklenice: 100 ml nebo 200 ml

 

Výživové údaje na 100 g:

Dip z pečených paprik

Ostrý dip doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Cibulový barbecue relish

Sladkokyselý relish doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Švestková hořčice

Tuto sladkou, lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Meruňková hořčice

Sladkost a lehká pikantnost této pochoutky se náramně hodí k ... Doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Kdoulová pasta

Tuto sladkou delikatesu doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.