S čím naše delikatesy kombinovat, naše doporučení...

Níže uvádíme doporučení, k čemu se dle nás jednotlivé hočice, dipy a omáčky hodé. Nikde však není psáné, že nemůžete experimentovat a zkoušet. Dobrou chuť.

Klementínková hořčice

Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Dip z pečených paprik

Ostrý dip doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám.

Cibulový barbecue relish

Sladkokyselý relish doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám.

Švestková hořčice

Tuto sladkou, lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Meruňková hořčice

Sladkost a lehká pikantnost této pochoutky se náramně hodí k ... Doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.

Kdoulová pasta

Tuto sladkou delikatesu doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám.