S čím naše delikatesy kombinovat, naše doporučení...
Níže uvádíme doporučení, k čemu se dle nás jednotlivé hočice, dipy a omáčky hodé. Nikde však není psáné, že nemůžete experimentovat a zkoušet. Dobrou chuť.
Klementínková hořčice
Tuto sladkou lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Dip z pečených paprik
Ostrý dip doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám.
Cibulový barbecue relish
Sladkokyselý relish doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám.
Švestková hořčice
Tuto sladkou, lehce pikantní hořčici doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Meruňková hořčice
Sladkost a lehká pikantnost této pochoutky se náramně hodí k ... Doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám. K výrobě dresingů do salátů.
Kdoulová pasta
Tuto sladkou delikatesu doporučujeme k masu, grilovanému kuřeti, zvěřině, kachním prsům, sýrům, paštikám, uzeninám.